Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ceviche
- 2 litros de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- 100 g de cebolla morada cortada en pluma
- 300 g de atún fresco, picado en cubos de 1 cm
- 100 g de piña fresca, cortada en cubos de 1 cm
- 30 g de pepino Alaska, sin semillas, picado en cubos pequeños
- 2 cucharadas de ají verde o rojo, picado fino
- 1 pellizco de sal
Aderezo y armado
- 90 g de jugo de limón recién exprimido
- 70 g de jugo de naranja recién exprimido
- 60 g de mango
- ¼ diente de ajo
- 25 g de cebolla
- 5 g de jengibre fresco
- 25 g de cilantro fresco
- 120 g de cubitos de hielo
- 1 cucharada de sal
- ½ cucharadita de pimienta
- 5 g de ají amarillo
- 10 g de hojas de albahaca fresca para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 911.5 kJ / 217.9 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2123.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada de pino al horno
4ωρ.
Pisco sour
10min
Arroz caldoso con leche de coco y camarones
50min
Atún con quinoa y salsa de mango
1h
Tiradito de camarones con pasta de ají amarillo
1 godz. 25 min
Pan amasado
55min
Causa peruana de camarones
2h 50 min
Chupe de locos
1h 20 phút
Pebre
20min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min
Chardonnay sour
10min
Manjarate
3 godz. 40 min