Compatibele versies
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Estodado de res y cerveza
- 40 g de aceite vegetal
- 500 g de carne de res para estofados, en cubos (5-6 cm) (ver tip)
- 160 g de tocino ahumado, en cubos (1 cm)
- 150 g de zanahoria, en rebanadas (1 cm)
- 160 g de cebolla, en gajos
- 90 g de rama de apio, en rebanadas (1 cm)
- 30 g harina de trigo
- 200 g de cerveza oscura, tipo Stout
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o la gusto
- 5 - 10 g de hojas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
-
1
cdita de concentrado de caldo de res
of 1 cubo de caldo de carne - 450 g de agua
- 30 g de puré de tomate
- 20 g de vinagre de vino tinto
Puré Colcannon
- 150 g de col verde, en trozos (3 cm)
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 500 g de papas, peadas y en cubos (2-3 cm)
- 150 g de leche
- 50 g de mantequilla, en cubos
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida, o la gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3366 kJ / 804 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 1524 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min
Carne molida
35 min
Fricasé de pollo TM6
50 min
Stroganoff de res TM6
1h
Boeuf burguignon
1h 10min
Pollo a los cítricos en Varoma
1 Std. 30 Min
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3 Std. 20 Min
Estofado de res TM6
4h
Lentejas con res y plátano macho
45 min
Estofado de pollo con chorizo y garbanzo
40min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min