Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, to fill bowl halfway
- 20 oz Yukon gold potatoes, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the blade width (see Tip)
- 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 6 oz Gruyère cheese, cut into pieces
- 3 oz yellow onion, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces, divided
- 3 oz all-purpose flour
- 15 oz whole milk
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128.4 kJ / 508.7 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 894.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Strawberry Glaze Skin Smoothie
5min
Meat Sauce
1h 45min
Cheese Arepas
50min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Slow Cooked Beets
40min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 Std. 55 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h