Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 20 g de cresson frais, ciselé
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 6 œufs
- 20 g de beurre, à température ambiante
- 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
- 75 g de jambon, cuit, en dés
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 680.4 kJ / 162.6 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35min
Soupe de légumes à l’orge perlée
1 Std. 15 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Birchermüesli
1h 10min
Légumes asiatiques à l'aigre-doux
25min
Polenta
1 Std.
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Kouglof rapide
1 Std. 15 Min
Polenta tessinoise
45 Min
Pâtes au pesto de bolets et courge
40min
Risotto à la tomate et au basilic
30 Min
Riz Casimir
45 Min