Compatibele versies
Brochettes d'agneau et de légumes aux épices et à la menthe
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de gigot d'agneau, en cubes de 3 cm
- 40 g d'huile d'olive
- 1 pincée de curcuma en poudre (belle pincée)
- 1 pincée de gingembre en poudre (belle pincée)
- 1 c. à café de ras el-hanout
- ½ c. à café de coriandre en poudre
- 8 brins de menthe fraîche, ciselés
- sel, et 1/2 c. à café pour saler l'eau
- poivre moulu
- 100 g de bouillon de légumes
- 24 tomates cerise
- 2 petites courgettes, en rondelles
- 200 g de quinoa
- 700 g d'eau
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2043 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce tomate
40min
Pan bagnat végétal
1 Std. 30 Min
L'histoire Vorwerk
Geen beoordelingen
Pain au romarin méditerranéen
1 Std. 55 Min
Pique-nique : salade de pommes de terre, dip roquette-tomates, pain d'épeautre, kouglof au citron
Geen beoordelingen
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50min
Bouillon volaille riche en collagène
12 Std. 10 Min
Sarcives au porc
1h 35 min
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Baguette feuilletée
4h
Saint-Honoré
3 Std.
Fougasse lardons et romarin
3h 15min