Compatibele versies
Brochettes d'agneau et de légumes aux épices et à la menthe
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de gigot d'agneau, en cubes de 3 cm
- 40 g d'huile d'olive
- 1 pincée de curcuma en poudre (belle pincée)
- 1 pincée de gingembre en poudre (belle pincée)
- 1 c. à café de ras el-hanout
- ½ c. à café de coriandre en poudre
- 8 brins de menthe fraîche, ciselés
- sel, et 1/2 c. à café pour saler l'eau
- poivre moulu
- 100 g de bouillon de légumes
- 24 tomates cerise
- 2 petites courgettes, en rondelles
- 200 g de quinoa
- 700 g d'eau
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2043 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Langoustines au beurre d’agrumes, purée de butternut
52 min
Gambas sautées au beurre persillé
15 min
Roulé de saumon, chèvre et pommes de terre
1hod.
Vinaigre de groseille et de cidre de pomme
4h 20min
Pain à l'ail, au cheddar et au chorizo
1hod. 30min
Brioche suisse béchamel-saumon
2hod.
Cachir de poulet aux olives
7h
Vinaigrette aux légumes
10 min
Sirop apaisant au miel et au safran
1hod.
Œufs cocotte façon chakchouka
35 min
Crème pâtissière au caramel
50 Min
Boulgour oriental
15 min