Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'eau, et 1 c. à soupe pour la finition
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 125 g de lait demi-écrémé
- 500 g de farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 50 g de tomates séchées, coupées en morceaux
- 150 - 200 g de chorizo doux, coupé en dés
- 10 - 15 feuilles de basilic frais, ciselées
- 1 pincée de gros sel
- 4 - 5 tours de moulin à poivre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1224 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 14.3 g
Alternatieve recepten
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45 min
Bretzel
1h 10 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Pain aux noix
3 godz. 15 min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Baguette viennoise
4h 25min
Fougasse au romarin
3h 25min
Fougasse
2 Std.
Fougasse lardons et romarin
3 godz. 15 min
Olivettes
1 Std. 45 Min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min
Pain ciabatta
3h 45 min