Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beringela, cortada em fatias longitudinais (0,5 cm aprox.)
- 200 g cuscuz
- 250 g água
- 1 c. chá de caldo de legumes em pó
- 50 g cebola roxa cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 40 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 35 g vinagre balsâmico branco
-
20
g natas
of 20 g leite - ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 - 3 pitadas de pimenta preta, mais q.b. p/ temperar
- 100 g queijo feta
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 100 g pepino cortado em cubos (1 cm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1646.2 kJ / 393.5 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 530.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caril de lulas com abóbora
30min
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30min
Esparguete com alho-francês e camarão
45min
"Bifes" de couve-flor com puré de feijão
25 min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40min
Massa verde vegan
35 Min
Curgete à Parmegiana
45min
Quiche de beterraba e brócolos
40min
Penne com curgete e molho de feijão
35 Min
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35 Min
Cuscuz de caldo-verde
20 min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50min