Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho grego
- 1 dente de alho (optioneel)
- 50 g pistácio
- 20 g salsa
-
10
g aneto
of 2 pés de estragão, só as folhas - 10 g cebolinho picado
- 1 c. chá de sal
- ½ malagueta
- 1 limão (raspa e sumo)
- 80 g azeite
Salada
- 150 g curgete cortada em tiras longitudinais (ver dica)
-
1
maçaroca de milho pré-cozida e grelhada (ver dica)
of 120 g milho cozido escorrido - 150 g tomate-cereja cortado em metades
- 100 g cebola roxa cortada em pedaços
- 50 g vinagre de arroz
-
20
g azeite
of 20 g óleo vegetal - 400 g beringela cortada em fatias (2 cm aprox.), depois em pedaços (3 cm aprox.)
- 200 g quinoa
-
450
g caldo de legumes líquido (ver dica)
of 450 g água - ½ c. chá de sal
-
100
g agrião
of 100 g mistura de alfaces - Pistácio torrado, picado grosseiramente q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1572.4 kJ / 375.8 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 613.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bowl de cogumelos vegan
1 Std. 20 Min
Salada de quinoa com tofu
55 min
Quinoa com curcuma e frango com molho de pimentos e tomate
1 godz.
Korma de couve-flor
2 godz. 20 min
Lasanha de abóbora e couve kale sem forno
40 min
Cevada com ratatouille
40 min
Salada de quinoa e feijão com molho de curcuma
30 min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 min
Salada grega de espelta
30 min
Salada de quinoa com feijão-preto
20 min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 min
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1 godz.