Compatibele versies
Gambas et haricots sautés à l'ail, mousseline au citron
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de zaatar
- 1 pincée de piment
- 20 gambas crues, décortiquées
- 540 g d'eau
- 200 g d'haricots verts extra-fins, écossés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 50 g de mascarpone
- 3 jaunes d'œufs
- le jus d'1/2 citron jaune
- du sel
- du poivre moulu
- 120 g de beurre, fondu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3320 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos à la mexicaine
55min
Empanadas aux légumes et pesto
50 min
Daurade à la marocaine
1h
Tarte aux oignons et curé nantais
1 Std. 30 Min
Cachir de poulet aux olives
7 Std.
Tarte aux poires et au brie
1h 10min
Toasts de viande hachée à la mexicaine
1h 10min
Bruschettas fraise et ricotta
Geen beoordelingen
Bricks de thon, fenouil et carotte
55min
Mousse au chocolat glacée
Geen beoordelingen
Bolognaise express
20min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 min