Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de radis chinois (daïkon) coupées en morceaux de la taille de la goulotte (voir "Conseil(s)")
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l), émietté
- 1 c. à café de sel
- 1300 g d'eau
- 2 anis étoilés
- 3 g de bâtons de cannelle
- 20 g de gingembre frais, en tranches
- 300 g de filet de bœuf détaillé en tranches très fines
- 10 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 10 g de coriandre fraîche, hachée (1-2 mm)
- 10 g d'oignons nouveaux, hachés (1-2 mm)
- ½ c. à café de poivre moulu
- 1 citron vert, coupé en 4
- 100 g de germes de soja frais
- piment frais, en fines tranches (1-2 mm)
- 2 c. à café de sauce chili (optioneel)
- 4 c. à café de sauce hoisin (sauce barbecue chinoise) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1344.7 kJ / 321.4 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 2036.6 mg
Alternatieve recepten
Marbré sésame noir vapeur
1h 25min
Café à la cacahuète
25min
Soupe froide mangue-coco
10min
Salade de poires et de fromage bleu avec noisettes
15min
Salade de riz noir, fraise et feta
1h
Agua de sapo
15min
Infusion aux baies
30 Min
Sucres aux herbes
1h 10min
Salade de riz noir, fraise et feta
1h
Cuisson du riz
25min
Lassi épicé
1h 10min
Lait d'or
10min