Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Broccoli Pesto
- 1 garlic clove
- 2 oz broccoli florets
- 1 oz blanched almonds
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1 in.)
- 3 oz grapeseed oil
- 1 ½ tsp apple cider vinegar
- ½ tsp salt, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
Zoodles
- 7 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 7 oz carrots, ends trimmed, cut into pieces no longer then the pusher
- 17 ½ oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1152 kJ / 274.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 130.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Southern Peach Cobbler
1 godz. 15 min
Chickpea Ratatouille
1h
Texas Caviar
15 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 dk
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Vegetarian Pizza (TM6)
1 godz. 40 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 dk
Grated Carrot Salad
10 dk
Basil Peach Sorbet
10 dk
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Blueberry Rosemary Smash
10 dk
Lemon Orzo
40min