Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 15 g salsa
- 100 g azeitona verde s/ caroço
- 2 filetes de anchova em óleo, escorridos
- 1 dente de alho
- 20 g alcaparras em conserva
- ½ limão, só o sumo
- 80 g azeite
Massa
- 600 g amêijoas
- 3 c. chá de sal
- 1200 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 600 g mexilhão fresco e limpo
- 400 g massa tipo concha
- 50 g chalota
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 30 g cerveja
- 5 vieiras
- Aneto q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4025.5 kJ / 962.1 kcal
- Eiwitten
- 58.7 g
- Koolhydraten
- 93.6 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 3800.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1 Std. 40 Min
Mini quiche de palmito e manjericão
1 Std. 25 Min
Dip de queijo, tomate e pepino
30min
Massa rica com vitela
50min
Risoto de abóbora e borrego
50min
Tártaro de salmão
1h 30min
Risoto de alcachofra
30min
Sumo detox de funcho para a digestão
10min
Risoto de alcachofra
30min
Salada de alface com molho caesar
10min
Sopa de sabores de Inverno
50min
Sopa da Avó
45min