Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 2 œufs
-
50
g de pousses d'épinards frais
of 50 g de mélange de jeunes pousses de salade
Le lapin
- 4 radis roses
- 1 olive noire, coupée en petits morceaux
- 1 brin de persil plat frais
- 2 brins de ciboulette fraîche, coupés en deux
- 10 g de carotte, détaillée en petits rectangles
Le hérisson
- 50 g de pignons de pin
- 1 brin de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 olive noire
La souris
- 1 radis rose
- 1 carotte
- 2 brins de ciboulette fraîche, coupés en deux
- 1 olive, coupée en petits morceaux
- 1 brin de persil plat frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 786 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisson des œufs
20 dk
Viande hachée
35min
Dos de cabillaud aux vapeurs de menthe et citronnelle (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 7)
2 Std.
Tagliatelle de carotte et courgette vapeur
35min
Œufs de couleur rouge-marron
55 Min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Œufs de couleur bleu clair
55 Min
Betteraves marinées aux framboises
1h 35min
Cuisson du riz
25min
Solettes meunière
25min
Cuisson des pâtes
20 dk
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45min