Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1 c. à café bombée d'agar-agar (3 g, soit 1 sachet et demi)
- 150 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 100 g de miel
- 40 g de cacao en poudre
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6600 kJ / 1579 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 295 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace au chocolat
12 Std.
Sorbet citron
8h 30min
Glace à la vanille
12 Std.
Sorbet express pêche, abricot et banane
3h 15min
Sorbet au citron et au limoncello
4 Std. 10 Min
Glace au chocolat et piment jalapeño
13h 15min
Sorbet à la fraise
12 Std.
Sorbet citron vert
12 Std.
Glace à la pistache
12 Std.
Glace au café
12 Std.
Glace chocolat-cannelle
12 Std.
Glace menthe-chocolat
12 Std.