Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de sucre en poudre
- 10 feuilles de basilic frais
- 140 g de beurre, et un peu pour le moule
- 180 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 4 jaunes d'œufs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées, concassées
- 300 g de fraises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719.7 kJ / 649.5 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 41.2 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20 min
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Crème fouettée au basilic
2 Std. 10 Min
Chantilly au clou de girofle
20min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25min
Crème fouettée aux mûres
15min
Choux à la crème et aux fraises
1u. 15min
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
1h