Apparaten en Accessoires
Húmus de tomate e feijão-branco
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
4 doses
Ingrediënten
-
sementes de linhaça10 g
-
dentes de alho2
-
miolo de noz50 g
-
manjericão10 g
-
tomate seco, em óleo escorrido50 g
-
feijão-branco cozido escorrido300 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta-de-caiena em pó1 pitada de
-
tomate50 g
-
lima (raspa e sumo)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
11 g
Calorieën
837 kJ /
200 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
12 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
150 receitas - As melhores de 2015
151 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Húmus de beterraba
5 min
Ramequim de legumes
1 godz. 25 min
Panquecas de grão
20 min
Pão libanês com especiarias
3 godz. 20 min
Tacos de lentilhas
1 godz.
Húmus de tomate seco com crackers
1 godz. 15 min
Húmus com cenoura
20 min
Tortilhas vegetarianas
25 min
Caril de lentilhas
40 min
Assado de lentilhas
2 godz. 25 min
Rolo vegetariano
1 godz. 50 min
Molho pesto
5 min