Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux Pastry
- 250 g water
- 130 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 3 tsp sugar
- 200 g plain flour
- 5 medium eggs
Topping
- 200 g double cream
- 200 g sour cream
- 20 g sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 10 tinned apricot halves
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1748.2 kJ / 417.8 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 31.1 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 106.3 mg
Alternatieve recepten
English Muffins
3h
Cheese and Basil Knots
1 Std. 30 Min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2h 25min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45 min
Pink and White Macarons
1 Std. 30 Min
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3h
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2 godz. 5 min
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3h 45min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min