Apparaten en Accessoires
Easter Cream Pastries
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 15min
8 pieces
Ingrediënten
Choux Pastry
-
water250 g
-
unsalted butter diced130 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sugar3 tsp
-
plain flour200 g
-
medium eggs5
Topping
-
double cream200 g
-
sour cream200 g
-
sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
tinned apricot halves10
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
106.3 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1748.2 kJ /
417.8 kcal
Vetten
31.1 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
18.2 g
Koolhydraten
26.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Star Pizza
1u. 45min
Panna Cotta
6u. 15min
Five-seed bread
1u. 50min
Pizza Margherita
2u. 10min
Apple Rose Tart
1u. 40min
Two-Flavoured Picnic Rolls
1u. 30min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3u. 20min
Herb Bread
1u. 10min
Rustic Bread
2u.
Cheese crackers
2u. 30min
Dill and Feta Flatbread
1u. 20min
Sourdough-style Loaf
122u. 45min