Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 900 g Rib Eye (siehe Tipp)
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 - 2 Möhren (150 g), längs halbiert oder geviertelt
- 1 - 2 Petersilienwurzeln (150 g), längs halbiert oder geviertelt
- 1 Stück Porree (10-15 cm lang)
- 750 g Kartoffeln, z.B. Sylter Kartoffeln oder andere kleine Kartoffeln wie Drillinge, geschält
- 200 g Sahne
- 30 g Toastbrot (2-3 Scheiben), entrindet, in Stücken
- 1 Prise Zucker (optioneel)
- 30 - 40 g Sahne-Meerrettich aus dem Glas
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 TL frischer Meerrettich, gerieben (optioneel)
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3238 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Sauerbratenragout
49h
Rindergulasch mit Brezenknödel
2sa
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 λεπτ.
Knuspriger Schweinebauch
3h
Sauerbraten
72 Std.
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 λεπτ.
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1ωρ.
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 λεπτ.
Pichelsteiner Eintopf
1ωρ. 10 λεπτ.