Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 - 70 g de jamón curado en trozos
- 2 huevos duros
- 1500 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 40 - 50 g de zanahoria en 2 trozos
- 40 - 50 g de puerro (solo la parte blanca) en 2 trozos
- 20 g de apio en 2-3 trozos
- 100 g de patata chascada
- 1 hueso blanco de cerdo salado
- 1 muslo de pollo con piel
- 1 contramuslo de pollo, con piel y hueso
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 3 cucharadas de picatostes (optioneel)
- 3 - 4 ramitas de hierbabuena fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1098 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 907 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Guiso de patatas con magro
1h
Arroz caldoso con especias
40min
Sopa con albondiguillas
45 Min
Sopa de picadillo con fideos
25min
Porra antequerana
1h 10min
Sopa de picadillo
1h 15min
Emblanco de pescado
45 Min
Gazpachuelo
35min
Plato de los montes de Málaga (Andalucía)
50min
Judías blancas con chorizo
40min
Sopa de jamón y espárragos
35min