Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, halved
- 150 g celery stalks
- 250 g potatoes, peeled, cut into lengths (2 cm)
- 200 g carrots
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (approx. 2 cm)
- 3 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
of 1 tsp dried thyme -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 600 g water
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1464.4 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 764 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gut Immunity Shot
5 Min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Cauliflower Mash
25 Min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 Min
Chicken with almonds and raisins
30 Min
Janek's Chicken Soup
2 Std.
Garlic and sage mash
30 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min