Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- ½ cube de bouillon
- 330 g de bière blonde
- 150 g de vin blanc sec
- 50 g de whisky
- 1 feuille de laurier
- 250 g de purée de tomates en conserve
- 4 chipolatas
- poivre moulu
- sel
- 200 g de steaks de bœuf, dans le filet
- 4 tranches de lard fumé
- 30 g de fécule de maïs, diluée dans 100 g d'eau
- 8 tranches de pain de mie blanc, épaisses
- 400 g de jambon blanc
-
4
tranches de gouda
of 4 tranches de cheddar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3810.1 kJ / 910.6 kcal
- Eiwitten
- 53.9 g
- Koolhydraten
- 52.8 g
- Vetten
- 46.3 g
- Verzadigd vet
- 18.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 2167.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz au poulet et chorizo
35 Min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 Min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 menit
Biscuits chocolatés au beurre
1j
Poulet chasseur revisité
2h 15 min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Glace à la violette
12 Std.
Glace sundae nappage caramel
3h 35 min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 Min
Couscous de poulet aux légumes
1j 20 menit
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25 min