![Panque de manzana y datiles sin gluten Panque de manzana y datiles sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9dc4b7eff85baa4e1ccd2c23ecba2a8a/Derivates/84ae3f9358ebfaf5bd7a440eba5d545311d122d4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cda de aceite de oliva, para engrasar
-
240
g de arroz integral
of 240 g de arroz blanco de grano corto - 100 g datíl, deshuesado
- 140 g de manzana (cualquier tipo), en cuartos
- 60 g de aceite de oliva más para engrasar
- 1 ½ cditas de polvo para hornear
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 1 cda de psyllium
- ½ cdita de sal
- 80 g de nuez de castilla, pelada
- 4 huevos
- 100 g de agua
- Voeding
- per 16 rebanadas
- Calorieën
- 11572.9 kJ / 2766 kcal
- Eiwitten
- 53.7 g
- Koolhydraten
- 354 g
- Vetten
- 134.8 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 35.8 g
- Natrium
- 3229.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de sobras de pollo y kimchi
15 Min
Pastelito keto de mora azul (Black Diamond)
50 min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Pan vegano de plátano
1 godz.
Pan de papa sin gluten
2h 30min
Pan de caja sin gluten
2h
Focaccia con romero y jitomates cherry
1 godz. 30 min
Duraznos con lavanda y miel Al vacío
1 godz. 20 min
Mantequilla de polenta vegana
25min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 godz. 30 min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pan de nuez
1h 5min