Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 181.5 kJ / 43.4 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Atole de arroz de la esquina
35 min
Atole champurrado
20min
Gelatina de jocoque
1sa
Atole de Piña
25 min
Gelatina de mango
15min
Atole de higo
25 min
Atole de canela
35 min
Lassi de hierbabuena y cardamomo
10min
Calabaza en tacha
1 godz. 15 min
Atole de guayaba
40 min
Tormenta frappeada
10min
Atole de fresa
25 min