![Gelatina de vino rosado y frambuesas Gelatina de vino rosado y frambuesas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82f04b07-a25b-4cac-ac99-1e77a166f3e8/Derivates/fd75cde8-2fd7-428e-99ee-97f878cbf912.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 181.5 kJ / 43.4 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de camarón
40 Min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 Min
Malteada de fresa
5 min
Malteada de cheesecake de fresa
40 Min
Chile en nogada
3 Std.
Amaretti
1 godz. 20 min
Huachinango con hoja santa, crema de frijol y nieve de mango-mandarina
1 Std.
Romeritos
1hod. 40min
Caldo de camarón
25min
Sopa de lima yucateca
40 Min
Esquites de feria
25min
Esquites
30min