Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz fresh shiitake mushrooms, halved
- 2 oz fresh portobello mushrooms, halved
- 4 oz fresh king oyster mushrooms, halved
- 2 oz fresh Swiss brown mushrooms, halved
- 16 oz ground beef, broken into pieces
- 2 large eggs
- 2 oz dried bread crumbs
- 1 oz liquid aminos, e.g. Bragg®
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 4 slices white cheddar cheese
- 4 hamburger buns, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3254.6 kJ / 777.9 kcal
- Eiwitten
- 44.7 g
- Koolhydraten
- 58.9 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1285 mg
Alternatieve recepten
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Skin Glow Detox Juice
10 Min
Cheesecakes in Jars
2 godz. 30 min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2 godz. 5 min
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2 godz. 30 min
Poppy Seed Snails
2 godz. 30 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 Min
Tamales Oaxaqueños
2hod. 40min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Penne Bolognese
40 Min