Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de lentilles sèches noires (beluga)
- 750 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 250 g de chou rouge, en morceaux de la taille de la goulotte
- 250 g de chou vert, en morceaux de la taille de la goulotte
- 30 g d'échalotes
- 2 tomates séchées
- 150 g de lardons fumés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1959.8 kJ / 468.4 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 12.6 g
- Natrium
- 584.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coupe glacée à la coco, coulis à l'ananas
11 godz.
Boules coco-noisette
1 Std. 10 Min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1hod. 50min
Omelette aux champignons et aux herbes
30 Min
Nids de spaghetti, sauce tomate et brocoli
1 Std. 30 Min
Harira (soupe à l'agneau et aux pois chiches)
1 Std. 25 Min
Salade de pommes de terre aux légumes fermentés
93 Std.
Brioche végétalienne aux fruits secs
2h
ATELIER menu 2
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Soupe de moules au curry
45 Min
Purée de pois cassés (bisarra)
45 Min