![Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/819057c15a2df0fe3abe94df485d3245/Derivates/b942f09237a5dd42de16e977123c74ae86f18d63.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de lentilles sèches noires (beluga)
- 750 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 250 g de chou rouge, en morceaux de la taille de la goulotte
- 250 g de chou vert, en morceaux de la taille de la goulotte
- 30 g d'échalotes
- 2 tomates séchées
- 150 g de lardons fumés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1959.8 kJ / 468.4 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 12.6 g
- Natrium
- 584.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coleslaw au Découpe-Minute
10 Min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1 Std.
Tisane gingembre, girofle, cannelle et orange
15 Min
Maguro sando au thon
Pas d’évaluation
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Infusion aux zestes d'agrumes
25min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1 Std. 50 Min
Salade de concombre à l'aneth
10 Min
Salade carottes râpées
10 Min
Limonade citron vert, gingembre et coriandre
15 Min
Jus à la fraise
10 Min
Porridge au yaourt et aux fruits rouges
10 Min