Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermentiertes Gemüse
- 200 g Wurzelgemüse z.B.: Karotten, Sellerie, Kohlrabi, Rettich, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Senfkörner
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln
Kartoffelsalat
- 750 g Erdäpfel, festkochend, in mundgerechte Stücke geschnitten
- 500 g Wasser
- ½ Bund Petersilienblättchen, abgezupft
- 1 TL Dijon-Senf
- 30 g Olivenöl
- 30 g Essig
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1106 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 837 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min
Kalbsragout mit Erdäpfeln und rotem Paprika
1h 50 min.
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Champignonsauce
30min
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1 Std. 10 Min
Menü: Brokkolisalat mit Pinienkernen; Hühnerfrikassee mit Kohlsprossen; Beeren-Obers-Pudding
1 Std. 10 Min
Fruchtig würziges Salatdressing
10min
Österreichischer Brunch
4 godz. 35 min
Babyfreundlicher Makrelenaufstrich
15min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15u.
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2h 10min
Mais-Kartoffelpüree mit Thymian
35min