![Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a3ab6d95bbd3b3e61c0cdd9c45743438/Derivates/a29a503200698d2ce2ab7325b32197a6fc1956bc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermentiertes Gemüse
- 200 g Wurzelgemüse z.B.: Karotten, Sellerie, Kohlrabi, Rettich, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Senfkörner
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln
Kartoffelsalat
- 750 g Erdäpfel, festkochend, in mundgerechte Stücke geschnitten
- 500 g Wasser
- ½ Bund Petersilienblättchen, abgezupft
- 1 TL Dijon-Senf
- 30 g Olivenöl
- 30 g Essig
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1106 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 837 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Puddingkuchen
1h
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30min
Lachs auf Lauch-Frischkäsebett mit heurigen Erdäpfeln
1h
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20 min
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20 min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 Std. 30 Min
Einfache Gemüsesuppe
40min
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2u.
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 godz.
Kleine Gemüse-Pizzen für Kinder
1 Std. 45 Min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45min