Compatibele versies
Zuppa di pomodori con grano saraceno tostato e gruviera
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- 30 g di burro
-
700
g di pomodori, a grappolo, tagliati a metà
of 700 g di pomodori pelati - 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 150 g di acqua
-
1
cucchiaino dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 40 g di grano saraceno
- 200 g di mezza panna, per salse
- 4 foglie di basilico fresco
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1398.3 kJ / 336.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1210.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di funghi e patate
45min
Zuppa di zucca
35min
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30min
Korma di verdure con anacardi
55min
Spätzle alla grigionese
Geen beoordelingen
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50min
Curry di verdure
1h
Gelato allo yogurt e pesche
20min
Paella di fagioli
55min
Stufato con patate e champignon
1h
Curry di zucca
30min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min