Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di carote, a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di peperoni misti, rossi e gialli, a pezzi
- 1 ½ cucchiaini di curry in polvere, dolce
- 20 g di olio di semi di girasole
-
200
g di lenticchie, rosse, secche (tempo di cottura 8
minuti) - 900 g di acqua
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
of 2 cubetti di cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto) - 1 ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 3 cucchiai di crème fraîche, min 30% di grassi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 850 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahl di lenticchie con spinaci
35 min
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50min
Curry di zucca
1h
Crema spalmabile di carote e ceci
15 min
Pizze di cavolfiore e formaggio
1h
Insalata di couscous
50min
Zuppa di rape
30min
Purè di patate dolci
1h
Curry di verdure
1h
Crema spalmabile alle melanzane
20 min
Ragù di lenticchie
1h 30 min
Purè di patate nature
55 min