Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di scalogno, tagliato a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 800 g di pomodori, tagliati a metà
- 300 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 250 g di formaggio quark magro
-
2
cucchiai di olio di semi di lino
of 2 cucchiai di olio di oliva - 4 rametti di basilico, fresco, le foglioline lavate e asciugate, tagliate finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 754 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino alla zurighese
50 min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Geen beoordelingen
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Knöpfli
50 min
Insalata di patate
8 Std. 45 Min
Gulasch di manzo
1h 5min
Zuppa d'orzo
1 Std. 20 Min
Senape indiana
15min
Zuppa di cavolo
50 min
Confettura classica
55min
Zuppa d'orzo grigionese
55min