Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le bouillon
- 1 dorade grise, entière (environ 800 g)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 1 tige de citronnelle fraîche
- 1 c. à soupe d'aiguilles de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 1000 g d'eau
Les canederli
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de mie de pain
- 20 g de lait
- 1 c. à soupe de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune, râpé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé, pour les canederli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3423.7 kJ / 818.3 kcal
- Eiwitten
- 95.8 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 691.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocktail cidre de pomme
50min
Poulet entier avec riz safrané et légumes vapeur
1h
Starmix - C
1h
Bonbons chocolat viennois
50min
Fleurs de courgette farcies aux bulots, moutarde et crème de courgette
1h 5min
Jus de cresson et roquette
Geen beoordelingen
Bouchées à la reine au tofu fumé
1h
Gyozas grillés aux épinards et sauce sweet chili
1h 25min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Petits cakes à l’orange, glaçage citron vert
1h 25min
Tartelette au citron
4h 15min