Peru à Wellington com molho de pêssego

Peru à Wellington com molho de pêssego

Geen beoordelingen
Voorbereiding 35min
Totaal 3u. 10min
8 porções

Ingrediënten

  • filé de peito de peru sem osso, temperado, descongelado, com aprox. 1 kg
    1
  • pimenta do reino em pó
    4 pitadas de
  • dentes de alho
    2
  • azeite de oliva extra virgem mais q. b. para grelhar e untar
    50 g
  • cogumelos portobelo inteiros
    400 g
  • tomilho somente as folhas
    3 ramos de
  • massa folhada congelada (1 rolo)
    300 g
  • presunto parma
    100 g
  • gema de ovo
    1
  • água mais 1 c. chá
    200 g
  • manteiga
    50 g
  • açúcar demerara
    50 g
  • pêssegos frescos, maduros, descascados, sem caroço, em pedaços (aprox. 6 un)
    300 g
  • conhaque
    80 g
  • sal
    ½ c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porção

Natrium 750.2 mg
Eiwitten 70.8 g
Calorieën 3599.3 kJ / 860.3 kcal
Vetten 47.2 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 13.7 g
Koolhydraten 30 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...