Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lentejas, remojadas durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
- 100 g de garbanzos secos, remojados durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
- 100 g de hojuelas de avena
- 320 g de agua
- 25 g de psyllium
- 60 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), y más para cubrir
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 10 g de vinagre de sidra
- 30 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 rebanadas
- Calorieën
- 530 kJ / 126.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 182.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de semillas rico en proteínas
9 Std.
Pan de garbanzo con dip de curry
50 Min
Pastel mediterraneo
50 Min
Caldo de pollo rico en colágeno
12 godz. 10 min
Mijo al curry con pollo TM6
35min
Queso crema casero
40min
Leche de coco
5min
Arroz de coliflor
30min
Cookies de avellanas y almendras
30min
Galletitas saladas de hierbas y sésamo
30min
Galletas de garbanzo con chispas de chocolate sin gluten
55min
Pizza de coliflor
20min