Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-fermentación
- 45 g de harina de trigo sarraceno, casero o certificado sin gluten
- 30 g de harina de arroz, casero o certificado sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
Masa
- 500 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
- 20 g de psyllium
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- 2 cditas de aceite vegetal, para engrasar
- 1 cda de leche, para cepillar
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 514.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan sin gluten
1 godz. 40 min
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan brioche sin gluten
2h 50min
Bolillo sin gluten
2h
Masa madre sin gluten
120 Std.
Leche de almendras
8 Std. 15 Min
Pan sin gluten
1 godz. 40 min
Baguette sin gluten
1h
Pan de caja sin gluten
2h
Pan de caja sin gluten
2h
Harina de arroz
5min
Harina sin gluten para todo uso
5min