Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa para pasta
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevo
- 1 cda aceite de oliva
- 1 cdita sal
- harina de trigo
Salsa de hongos porcini
- 2 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
-
150 - 200
g de hongos porcini frescos, en rebanadas
of 50 g de hongos porcini deshidratados, hidratado y escurrido - 1 ½ cdita sal
- 1200 g de agua
- 1 - 2 pizcas pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 2337 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boeuf burguignon
1 Std. 10 Min
Ensalada de arroz integral con pera, jamón y parmesano con vinagreta de frutos secos
Brak ocen
Estofado holandés en Cocción lenta TM6
4h 30min
Salsa golf
25h 10 min
Ñoquis de papa
1h 30min
Risotto al azafrán con mousse de calabacita y crujiente de tocino
1h 45 min
Mermelada de frutillas
1 Std. 5 Min
Budín de naranja
1 Std.
Pollo al limón y parmesano con cintas de calabacita
30 Min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1 Std.
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min