Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de agua
- 5 huevos
Relleno de empanadas
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 30 g de puré de tomate concentrado
- 200 g de pimientos rojos, en trozos (2 cm)
- 60 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 1 cdita de paprika
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 400 g de pechuga de pollo, sin piel, en trozos (2-3 cm)
Masa y armado de empanadas
- 390 g de harina de trigo, y un poco más para trabajar
- 1 cdita de sal
- 120 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 2 huevos
- 100 g de agua, y la necesaria para sellar las empanadas
- 1 cdita de vinagre blanco (optioneel)
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 766 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 262 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pepitas
55 Min
Bases: Tortillas y condimento para fajitas.
1 Std.
Empanadas argentinas
1 Std. 50 Min
Chipa
30 Min
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Empanadas argentinas
3 godz. 40 min
Empanadas de humita
1 Std. 30 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Empanadas de carne
1 Std. 50 Min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min