Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite de oliva para engrasar
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de cebolla
- 2 - 3 dientes de ajo (ajuste a su gusto)
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de pan rallado
- 400 g de carne picada de ternera
- 2 huevos
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 2 cucharaditas de sal
-
50
g de queso gruyère en fetas
of 50 g de queso de máquina, en fetas - 25 g de espinacas baby frescas
- 20 g de aceite de oliva
- 450 g de morrón amarillo en trozos (3-4 cm)
- 4 - 5 de hojas de albahaca fresca
-
400
g de tomate troceado en conserva
of 400 g de tomate maduro - 200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Pasteles de pollo mediterráneo
45 min
Pastel de carne y calabaza
1h
Pollo a la pizza
50 min
Pescado blanco con salsa de puerros y papas
1h
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Guiso típico Uruguayo
55min
Tarta de jamón y queso con masa licuada
40min
Pastel de pollo y puerro
50 min
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Pastel de papa
1h 10min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min