![Sopa de betabel con tostada gourmet Sopa de betabel con tostada gourmet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cde81c98-201e-43af-b4bb-05ad6df5fffd/Derivates/4ae16c71-5f47-4475-8d47-c08cafd95731.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla morada, cortadas por la mitad y en rodajas (aprox. 5-6 mm)
- 20 g de mantequilla, cortado en trozos
- 50 g de azúcar morena
-
20
g de vinagre balsámico
of 20 g de vinagre de vino tinto - 1 - 2 pizcas sal
- 50 g de cebolla morada, cortado por la mitad
- 1 diente de ajo
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de betabel cocido, cortado en trozos
- 350 - 400 g de agua
- 1 cda caldo de verduras en pasta
- 1 - 2 pizcas tomillo seco
-
4
rebanadas baguette
of 4 rebanadas pan - 60 - 80 g de queso azul, cortado en trozos
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cda jugo de limón amarillo
- 1 cda nuez troceada
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 6813.8 kJ / 1628.5 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 156.4 g
- Vetten
- 102.5 g
- Verzadigd vet
- 48.6 g
- Vezels
- 20.6 g
- Natrium
- 1554.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Crema de pimiento con calabacitas
30min
Risotto de calabacita
25min
Trifle de verano de ricotta y bayas
30min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Alcachofa de Jerusalén flotante
40min
Gusano de fiesta
30min
Champiñones rellenos
Geen beoordelingen
Berenjenas crujientes con salsa de tomate (Hestan Cue™)
50min
Pan alemán sin gluten
3 godz.