Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de ciruelas pasas deshuesadas
- 100 g de caldo de res
- 250 g de leche
- 2 tomates verdes
- 150 g de agua
- 100 g de cebolla, en trozos y asada
- 9 dientes de ajo, 6 asados y 3 pelados
- 4 chiles pasilla, desvenados
- 1 chile chipotle, seco, desvenado
- 2 chiles guajillo, desvenados
- 1 rama de cilantro
- 30 g de aceite vegetal
- 2 - 2 ½ cditas de sal, o al gusto
- 30 g de crema (35% grasa)
- 50 g de aceite de oliva
- 36 de camarones medianos crudos, sin cáscara, desvenados y conservando la cola
- arroz blanco, para servir
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 9597 kJ / 2285 kcal
- Eiwitten
- 174 g
- Koolhydraten
- 148 g
- Vetten
- 113 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 18 g
- Natrium
- 6070 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Camarones cremosos a la diabla
40 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Camarones al ajillo
35 min
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Arroz con camarones estilo Cantonés TM6
50 min
Camarones al ajillo
25 min
Pasta con camarones
35 min
Pescado a la diabla
30 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Pescado empapelado al chile serrano
30 Min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 Min