Apparaten en Accessoires
Walnuss-Feigen-Brötchen
Voorbereiding 45min
Totaal 2u. 50min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Feigen, getrocknet60 g
-
Walnusshälften55 g
-
Wasser410 g
-
frische Hefe zerbröselt40 g
-
Honig60 g
-
Dinkelmehl260 g
-
Weizenmehl260 g
-
Salz1 ½ TL
-
Öl zum Einfetten
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 Portion
Natrium
127 mg
Eiwitten
24 g
Calorieën
1734 kJ /
415 kcal
Vetten
28 g
Vezels
7 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 6/2024
41 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Möhren-Mais-Buns
2u. 30min
Amaranth-Brötchen
9u.
Espresso-Panforte
1u. 30min
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2u.
Oliven-Ciabatta
24u.
Phönix-Brot (Aus Alt mach Neu)
3u.
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24u.
Cashew-Schoko-Aufstrich
45min
Milchbrot
24u. 20min
Hafer-Kartoffel-Brot
2u. 30min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16u. 10min
Buttermilch-Weckchen
1u. 30min