Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Feigen, getrocknet
- 55 g Walnusshälften
- 410 g Wasser
- 40 g frische Hefe, zerbröselt
- 60 g Honig
- 260 g Dinkelmehl
- 260 g Weizenmehl
- 1 ½ TL Salz
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1734 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 127 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Birnen-Flammkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomaten-Körner-Brötchen
3 godz. 30 min
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3ωρ.
Buttermilch-Weckchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 Std.
Amaranth-Brötchen
9 godz.
Möhren-Müsli-Brot
2j 30 menit
Küken-Amerikaner
2j 30 menit
Butter, selbst gemacht
10min
Espresso-Panforte
1ωρ. 30 λεπτ.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Stollen-Butterkuchen
2h 45min