Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Feigen, getrocknet
- 55 g Walnusshälften
- 410 g Wasser
- 40 g frische Hefe, zerbröselt
- 60 g Honig
- 260 g Dinkelmehl
- 260 g Weizenmehl
- 1 ½ TL Salz
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1734 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 127 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen mit Erdbeeren und Ziegenkäse
40 min
Möhren-Mais-Buns
2 Std. 30 Min
Buntglas-Plätzchen
2 Std.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Rhabarber-Käsekuchen
6 godz.
Schnelle Erdbeer-Tarte
2 Std.
Ciabatta
8h 30min
Italienische Ciabattas
4 Std. 30 Min
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1 Std. 50 Min
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8h 30min
Quitten-Karamell-Kuchen mit Walnüssen
1 Std. 30 Min
Laugenzopf
3 Std. 30 Min