Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 100 g Wasser
- 200 g Milch
- 20 g Zucker
- 20 g frische Hefe, zerbröselt
- 220 g Weizenmehl Type 550
- 80 g Maismehl
- 80 g Dinkelmehl Type 630
- 180 g Weizen-Vollkornmehl
- 75 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Salz
- 1 TL Korianderkörner
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Bockshornklee, gemahlen
- 30 g Haferflocken, kernig
- 15 g Chiasamen
- 15 g Leinsamen
- 1 Ei
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1709 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnuss-Feigen-Brötchen
2 godz. 50 min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2 Std. 45 Min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Kräuter-Brot-Schleifen
2 Std. 30 Min
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3h
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17 godz.
Italienische Ciabattas
4 Std. 30 Min
Knusperstangen
1sa
Weltmeisterbrot
5h
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 godz.
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Dinkel-Bürli
11 Std.