Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1037.7 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 12.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 9.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carottes Vichy
35 λεπτ.
Sauce cheddar
10min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Beurre bordelais
30 Min
Sauce madère
35 λεπτ.
Sauce chasseur
35 λεπτ.
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce au roquefort
20 Min
Sauce gribiche
15 λεπτ.
Beurre d'escargot
10min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Sauce périgourdine
35 λεπτ.