Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1037.7 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 12.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 9.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce madère
35 min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1h 20min
Parmentier de canard, oignons et curry
1h
Beurre d'escargot
10min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15min
Poulet à la cubaine
40min
Dôme de fruits en gelée
3sa 20 dk
Cassoulet toulousain
1h 40min
Homard rôti et sauce au cidre
45min
Crêpes de sarrasin
Geen beoordelingen
Profiteroles au foie gras
1 Std. 45 Min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40min