Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g de parmesan
of 30 g de Pecorino Romano - 5 brins de persil plat frais, feuilles seulement
- 2 gousses d'ail
- 1 citron, peau fine seulement, sans chair blanche
- 450 g d'eau
- 510 g de haricots verts frais, équeutés
- 3 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
- sel, selon le goût
- poivre noir moulu, selon le goût
- 2 c. à soupe de pignons de pin grillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 648.4 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 93.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade texane aux haricots blancs
15min
Salade de pommes de terre grillées
1h
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45min
Coleslaw au Découpe-Minute
10min
Salade de champignons crus (TM6)
25min
Salade de chou
10min
Riz aux herbes
35min
Riz confetti
45min
Gruau d'avoine épointée
35min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20min
Pâté chinois
1h 30min