Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, en cubes (1 cm)
Les ravioli
- 300 g de semoule de blé dur, extra fine
- 150 g d'eau
- 35 g d'huile d'olive
- 5 g de sel
- 300 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 10 feuilles de menthe
- farine de blé, pour le plan de travail
La sauce tomate
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- ½ c. à café de sel
- 5 - 10 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2824 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 32.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 min
Nids de spaghetti, sauce tomate et brocoli
1 godz. 30 min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1h
Tagliolini aux truffes
No ratings
Rouleaux d'été végétariens
1h
Petits pains au lait de soja
2 godz. 20 min
Arancini aux restes de poulet et de risotto
1 godz. 20 min
Purée mousseline
40 min
Nems au poulet sauce Buffalo
1 godz. 30 min
Tempura de crevettes et sauce aigre-douce
30 min
Pâte à pizza italienne
2u. 5min