Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, en cubes (1 cm)
Les ravioli
- 300 g de semoule de blé dur, extra fine
- 150 g d'eau
- 35 g d'huile d'olive
- 5 g de sel
- 300 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 10 feuilles de menthe
- farine de blé, pour le plan de travail
La sauce tomate
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- ½ c. à café de sel
- 5 - 10 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2824 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 32.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50 Min
Semoule de couscous épicée
25min
Sauce ail-ciboulette
5min
Tourte de Noël à la courge, marrons et champignons
2h
Minifocaccias noires fantaisies
2 Std. 15 Min
Dame blanche
12h
Pain sarde
3 godz. 50 min
Couscous aux abricots, noisettes, feta et légumes - Crème stracciatella
1h 15min
Minifocaccias fantaisies
2 Std. 15 Min
Tagliolini aux truffes
Geen beoordelingen
Religieuse craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Eclair caramel-noisette
2h