Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g cebola
- 8 - 10 pés de salsa
- 30 g amêndoa s/ pele
- 30 g pistácio
- 30 g pinhão
- 30 g tâmaras s/ caroço
- 30 g figo seco
- 2 c. chá de ras el hanout
- 1 c. chá de mel
- 2 pitadas de sal
- 2 pitadas de pimenta
-
1000
g pá de borrego s/ osso cortada em lençol p/ rechear
of 1000 g perna de borrego desossada cortada em lençol p/ rechear - 1 - 2 c. sopa de azeite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2516.5 kJ / 601.5 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 47.7 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 158.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghee
2 Std. 10 Min
Mochis de sésamo preto
24 Std.
Empadão de javali
13h
Barras de coco e chocolate
9 Std.
Arroz de costeleta de porco ao estilo de Hong Kong
1h 30min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2 godz.
Strudel de maçã
3 godz. 20 min
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11 Std. 40 Min
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12h
Asas de frango 5 especiarias
45min
Lombo de vitela com mostarda em massa folhada
2 godz.
Piza carbonara
1h