Pá de borrego recheada com anchovas e alcaparras

Pá de borrego recheada com anchovas e alcaparras

Geen beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 45min
6 doses

Ingrediënten

  • vinho branco seco
    150 g
  • água
    150 g
  • filetes de anchova, em óleo ( 6 filetes aprox.)
    15 g
  • salsa
    15 g
  • alcaparras em conserva escorridas
    1 c. sopa de
  • alho
    2 dentes de
  • sumo de limão
    10 g
  • azeite mais 1-2 c. de sopa p/ pincelar
    10 g
  • mostarda
    1 c. chá de
  • pimenta
    2 - 3 pitadas de
  • pá de borrego s/ osso cortada em lençol p/ rechear
    1000 - 1200 g
    1000 - 1200 g perna de borrego s/ osso, cortada em lençol p/ rechear

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 250.3 mg
Eiwitten 31.4 g
Calorieën 2334.9 kJ / 558.1 kcal
Vetten 44.7 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 17.8 g
Koolhydraten 1.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...