Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 40 g di acqua
Ripieno
- 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
- 300 g di ragù di carne (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1484.8 kJ / 354.9 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 250 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi fritti con salsa olandese
1h
Scarcedda lucana
2h
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20min
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2 Std. 40 Min
Purè di patate nature
55min
Besciamella
15 min
Sarde al sugo di pomodoro
40min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Purè di patate (TM6)
1h
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1h 20min