Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 40 g di acqua
Ripieno
- 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
- 300 g di ragù di carne (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1484.8 kJ / 354.9 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 250 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne alla bolognese
1h 15 min
Cannelloni al ragù
1 godz. 30 min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1h
Besciamella
15 dk
Spiedini di polpo e patate (TM6)
1 godz. 30 min
Pizza ai peperoni, spinaci e uova.
1 godz. 45 min
Dado vegetale con ritagli di verdura
40 min
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Passato di verdure; Minestrone di verdure con pasta (Bimby Friend)
45 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 godz.
Ragù di carne (Bimby Friend)
1 godz. 40 min
Polpette fritte
40 min