Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon, juice and zest
- 30 g shallots
- 1 garlic clove, or 1 confit garlic clove (optional) (see Tip)
- 320 g blue cheese (e.g. Roquefort, Gorgonzola), divided, plus extra to garnish
- 175 g sour cream
- 175 g mayonnaise
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- salt, to taste
- ½ tsp black pepper
- 2 tbsp chives, fresh, finely chopped
- Voeding
- per 15 g
- Calorieën
- 227.4 kJ / 54.3 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 88.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Caesar Dressing
10min
Ranch Dressing
2h 15min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Smoked Salmon Dip
10min
James Bond's Vesper Martini
5min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Eggcellent Caeser Dressing
10min