Compatibele versies
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see Tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnuts, shelled, halved
- 6 fresh basil leaves
- 125 g fresh ricotta cheese
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boneless, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2116.3 kJ / 505.8 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1207.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookidoo® 10th Anniversary Cake
2h
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 Std.
Fish Stock
Geen beoordelingen
Cheesy Beer Sauce
30 Min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 Std.
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1 Std. 30 Min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Falafel Waffle
40min