Compatibele versies
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see Tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnuts, shelled, halved
- 6 fresh basil leaves
- 125 g fresh ricotta cheese
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boneless, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2116.3 kJ / 505.8 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1207.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1hod. 10min
Radish Carpaccio with Cod (TM6)
Nessuna valutazione
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1hod.
Sufganiyot
2hod. 30min
Mandarin Almond Cookies
Nessuna valutazione
Shrimp Aguachile
15 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min
Deviled Eggs
20 Min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min