Compatibele versies
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hartige mini kaaskoekjes
- 4 gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)
- water, om te weken
- 70 g aperitiefkoekje, plus extra om te bestrooien
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
- 100 g room, min. 30% vet
- 400 g roomkaas, (bijv. Philadelphia)
- 1 - 2 snuifjes zoete paprikapoeder
- gerookte zalm, in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
- 2 - 3 sneetjes Serranoham
- 50 - 80 g cocktailgarnalen, gekookt
- rode bessen, vers, voor de garnering (optioneel)
- 3 - 4 kerstomaten, gesneden (2 mm)
- 1 - 2 tl kaviaar (optioneel)
- verse gemengde kruiden, (bijv. basilicum, dille, bieslook...)
Aardbeien champagne
- 100 g aardbeien, gehalveerd
- 10 g suiker
-
250
g Champagne
of 250 g mousserende witte wijn
- Voeding
- per 9 stuks
- Calorieën
- 11798.1 kJ / 2819.8 kcal
- Eiwitten
- 64.2 g
- Koolhydraten
- 89.6 g
- Vetten
- 229.4 g
- Verzadigd vet
- 126.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 3668.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Noten bolognese
35 min
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
Geen beoordelingen
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Mini kerstboompjes
45min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Hornazo
Geen beoordelingen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Kikkererwtensoep met spinazie
40min