Apparaten en Accessoires
Druiven en cava trifle
Voorbereiding 30min
Totaal 4u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
4 el gemengde granen, ontbijt, knapperigwafelrollen verkruimeld4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
44.1 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1799 kJ /
430 kcal
Vetten
16.2 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraten
64.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Kokos en karamel cheesecake
Geen beoordelingen
Glühwein
15min
Mini panettone
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Zoete aardappel muffins met walnoten
1u.
Brownies van zoete aardappel
1u.