Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 gelatineblaadjes
Cava room
- 300 g room, 35% vet koud (zie tip)
- 30 g poedersuiker
- 170 g mousserende witte wijn, type Cava
- 10 g citroensap
- 30 g suiker
- 3 eierdooiers
Gelei
- 80 g water
- 70 g suiker
- 130 g Pacharan of andere sleep ruimlikeur
Coulis van bramen en druiven
- 60 g braambessen, diepgevroren
- 70 g druiven
- 70 g suiker
- 20 g citroensap
Meringue
- 1 eiwit
- 40 g mousserende witte wijn, type Cava
- 100 g suiker
Montage
- 6 - 8 lange vingers (boudoirs) in stukken
- 190 g druiven, wit of rood (pitloos)
- 60 g braambessen, vers of bevroren, ontdooid
-
4
wafelrollen, verkruimeld
of 4 el gemengde granen, ontbijt, knapperig
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 44.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Noten bolognese
35 min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Zeevruchtennat met champagne
Καμία βαθμολογία
Hugo spritz
Καμία βαθμολογία
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Cashew cheddarkaas
Καμία βαθμολογία
Lactosevrije tiramisu
Καμία βαθμολογία
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Καμία βαθμολογία
Kurkuma schillen
Καμία βαθμολογία
Pavlova-toren met gemengde bessen
Καμία βαθμολογία
Vegan mayonaise
Καμία βαθμολογία
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Καμία βαθμολογία